Brau  Beviale 2010

 

2010 november10 -12 között Nürnbergben ismét megnyílik Európa egyik legnagyobb, a szakemberek és  az európai italipar műszaki és kereskedelmi vezetői számára nélkülözhetetlen szakvására a Brau Beviale 2010, ahol 1400 kiállító mutatja be széleskörű ajánlatát. Az ajánlatok középpontjában állnak az italok előállításához szükséges gépek és berendezések,üzemi és laboratóriumi felszerelések. A kiállítók között megtalálhatók az alkoholmentes italok előállításához szükséges nyersanyagokat és eszenciákat gyártó cégek.

A vásárt kísérő rendezvények közül figyelmet érdemel a PETnology Europe Szakmai konferencia, ahol a PET-palackgyártás értékteremtő megoldásai kerünek előtérbe-az előforma gyártástól a kupakgyártásig és az ujrahasznosításig.

A vásár eseményei között figyelmet érdemlő az”Energia&Víz” pavilon amely az energia –és vízfelhasználás optimalizálásával  foglalkozik.

Az italgazdaság jövőjével kapcsolatos nagyszabású elképzeléseket és ötleteket mutatja be a „Future Beverae 20xx” tematikus pavilon.